Beskrivelse:

Hyggelig villa med central beliggenhed

En villa i 3 plan centralt og attraktivt beliggende  på en rolig privat blind vej.

Fra boligen er der gåafstand til Horsens midtby, museer og gallerier ved Lunden, Forum Horsens, Fængslet og Nørrestrand. Folkeskole og privatskoler ligger tæt på.  Det er hurtig at komme ud af byen for adgang til motorvejtilkørsel V og N.

Huset ligger højt på grunden, hvilket giver udsigt over byen. Huset er velholdt og løbende blevet renoveret tro mod oprindelig arkitektur, tilsat en moderne forståelse og valg af gode materialer.

I boligens stueplan er der entré og 2 hyggelige stuer, hvor der fra opholdsstuen er udgang til en syd- og vestvendt terrasse, hvor solen kan nydes mange timer af dagen og aftenkaffen kan indtages til omskiftelige solnedgange. Den anden stue fungerer som spisestue. Fra spisestuen er der adgang til optimalt udnyttet køkken, som fremstår pænt og i god stand. På 1. sal er der badeværelse med spa, et værelse og soveværelse med walk-in og altan mod vest. I kælderen er der et viktualierum, værksted/aktivitetsrum og 2 disponible rum, hvoraf det ene med fordel kan benyttes som kontor eller andet afhængig af behov og det andet er vaske/tørrerum.

Til huset er der en carport med plads til 2 biler (en stor og en lille😊 ).

Der er en hyggelig have med græsplæne foran huset og nyttehave med højbede bag huset samt mindre græsplæne. Der vokser vin under halvtag, hvor man i sommerperioden kan nyde en solbeskinnet morgen- og formiddagskaffe.

Kom, se og oplev huset og ikke mindst den fortrinlige udsigt. Huset præsenterer sig med flere anvendelige m2 end BBR lige angiver.

Se salgsopstilling, flere billeder m.m. hos EDC [link]